week drie en vier

Vier weken

Met vier weken zijn het al echte hondjes. Ze kunnen blaffen en lopen steeds beter. ze spelen samen en met mensenhanden of speelgoed. Leuk om te zien dat ze veel bewegingen van vollwassen honden al hebben: de spelboog is vaak te zien en ze leggen de poot op de schoft van de buurman. Een speelgoedmuis word vakkundig doodgeschud en in de werpkist gedragen. Heel veel poepjes en plasjes gaan op de kattenbak.

Week drie

Na drie weken word de wereld voor de pups geleidelijk aan groter. De ogen en oren zijn open en ze kunnen steeds meer zien en horen. Ze leren lopen en klauteren uit de werpkist. Ze drinken geitenmelk en eten voor het eerst vlees. De eerste visite mag komen en de kleintjes bewonderen!

Portretten van de pups

Met hartelijke dank aan Lisanne

We gaan proberen zoveel mogelijk pups in een klein mandje te zetten. Hier hebben ze tijdens het verschonen van de werpkist al in gelegen toen ze een dag oud waren. Ik vind dat er vier in passen maar de meningen verschillen... Als ze moe genoeg zijn passen alle 7 pups erin! Toen we klaar zijn en alle pups weer in de werpkist liggen zien we opeens Lisa in het mandje liggen. Ze laat nog even zien dat je ook een vollwassen hond kan opvouwen en dat ze inclusief pup erin past - de kleine bruine dame heb ik bij haar gelegd.