Actief wandelen met  je hond

Actieve uitdagingen voor de hond liggen niet alleen op fysiek vlak, maar ook op mentaal vlak. Dit hersenwerk voor honden stimuleert de zintuigen, maakt creatief en biedt ontspanning. Met de hersenen bezig zijn is voor honden net zo inspannend als een stuk rennen! Lekker samen bezig zijn is ook nog eens veel leuker dan gewoon wat rondwandelen.

Ook voor het baasje heeft een actieve wandeling positieve eigenschappen. Je bent even helemaal bezig met de band tussen jou en je hond. Samen plezier beleven en niet bezig zijn met je dagelijkse beslommeringen zorgt ervoor dat ook jij als baasje ontspant.

De wandeling staat onder leiding van een ervaren hondentrainer. We gaan niet de honden als een meute laten rennen, en ze zullen een groot deel van de wandeling zelfs aan de lijn zijn. Maar deze actieve wandeling staat garant voor een tevreden en voldaan viervoeter na afloop. Kosten: €15,- 

Waar en wanneer

Iedere tweede woensdag van de maand om 10:30. De volgende wandeling is op 23 November 2021.

Verzamelen: Parkeerplaats de Polderpoort
Waterweg 11

Vlaardingen, direkt aan de A20

aankoop advies

AAI honden, autisme-hulphonden, assistentie -honden en nog veel meer: honden kunnen een enorme, positieve invloed op de mens hebben. Dat is bewezen en het is een hele mooie insteek om een hond aan te schaffen. Maar welk ras past bij mij/ons? Kan een pup wel voldoen aan de verwachtingen die we hebben? Welke fokker en welk pupje uit een nest kunnen we het beste kiezen? Hoe staat het nou met allergieën? Uit ervaring weet ik dat beginnende pupkopers met veel vragen worstelen. Een gesprek of bezoek kan dan heel veel dingen duidelijk maken. Lees mehr...

Privéles

Werk als gezin of stel samen om de nieuwe huisgenoot te begrijpen en op te voeden. Ik geef privélessen voor jou en je puppy. Een privécursus bestaat uit 4 op maat gemaakte lessen. Het is uw puppy / hond en u beslist wat u wilt leren.

Waarom privéles? Je leert het gedrag van de puppy te observeren en te herkennen wat hij je wil vertellen. Een beter begrip van de puppy zorgt voor vertrouwen en een leerproces in het eigen tempo van de hond. Je leert zijn kwaliteiten te ontdekken en te gebruiken. Vanaf het begin werken aan een gemeenschappelijk doel. Als ik voor het eerst bij jou thuis kom en mogelijk het hele gezin aanwezig is, zullen we eerst samen over de puppy praten, zijn gedrag observeren en bespreken wat er zal worden geleerd. Vervolgens worden afspraken gemaakt en een actieplan opgesteld. Waarom privéles?