Pups verwacht eind augustus 2018  Gatsby x Biene

Great Gatsby vom Hoffmannseck

Hij wordt Gatsby genoemd en woont samen met zijn zoon Amaro en een Bordeauxdog genoemd Paul in de buurt van Jever in Duitsland. Gatsby is erg lief, speelt en werkt graag met zijn mensen en kan heel erg knuffelig zijn. Hij is heel zeker in zijn optreden en maakt graag contact met grote en kleine mensen en honden.   

Lisa's Biene de Wollige Hond

Biene is erg mensgericht en houdt van aandacht. Ze vindt het heerlijk om samen met haar mensen te wandelen maar zit ook net zo graag op een terrasje. Op deze foto is ze derde van rechts, samen met broers, zussen en moeder.

De dracht

Die twee hadden veel plezier samen. Nu is Biene weer thuis en het grote wachten kan beginnen. Ze is vrij rustig en heeft met het warme weer niet veel zin in activiteiten. Op 25 juli hebben we een echo laten maken en Biene blijkt drachtig! We zijn erg blij.

Biene is duidelijk zwanger! Eerst werd het buikje een buik en 10dagen voor de uitgerekende datum zien we ook de tepels groter worden. Biene heeft weinig last van haar zwangerschap, ze doet aan alle activiteiten vrolijk mee.