Na de vakantie

Alle drie de honden zijn tijdens onze vakantie op een ander adres geweest. Rakker ging bij een Fauve van zijn leeftijd wonen en uitrusten van de drukte in zijn eigen huis. Lisa kon in het gezelschap van twee Kooikertjes en af en toe een Markiesje haar zinnen verzetten. Na een week waren haar melklijsten al goed gedroogd. Lucie wist zich in een roedel van drie Kooikers en een Cavaliertje staande te houden en werd daar nog heerlijk met veel aandacht verwend. Nu we ze alle drie weer terug hebben speelt Lisa bijna de hele dag met haar dochter en zelfs Rakker gaat de pup niet meer uit de weg en laat toe dat ze af en toe bij hem in de mand kruipt (stiekem). 

Alle drei Hunde sind während unseres Urlaubs bei anderen Leuten gewesen. Rakker wohnte bei einem gleich alten Fauve und konnte sich ausruhen von der Unruhe in seinem eigenen Haus.  Lisa konnte in der Gesellschaft von zwei anderen Kooikern und ab und zu einem Markiesje auf andere Gedanken kommen. Nach einer Woche waren ihre Milchleisten schon gut weggetrocknet. Lucie konnte sich in einem Rudel von drei Kooikern und einem Cavalier behaupten und wurde dort auch noch mit viel Aufmerksamkeit verwöhnt. Jetzt sind sie alle drei zurück und Lisa spielt beinahe den ganzen Tag mit ihrer Tochter. Sogar Rakker geht dem Welpen nicht mehr aus dem Weg und lässt zu, dass sie ab und zu in sein Körbchen kriecht (heimlich).

Kommentar schreiben

Kommentare: 0