Lars gaat de deur uit

De drie musketiers gaan weer in de fietskar mee wandelen. Vandaag bevalt het minder goed omdat ze in de kar opstandig worden en het liefst de hele weg zelf willen lopen! Na de wandeling komt buurjongetje Thomas nog even afscheid nemen en dan komen al de nieuwe bezitters van Lars. Ze hebben een lange weg naar huis want Lars gaat in Zeeuws Vlaanderen wonen en krijgt daarom eten voor de rit mee. Thuis gekomen krijg ik gelijk een foto van die dappere kleine kerel hoe hij tijdens de pauze van de rit zijn middageten opeet.

Die drei Musketiere gehen wieder im Anhänger mit spazieren. Heute gefällt es mir weniger gut weil sie im Anhänger den Aufstand proben und am liebsten den ganzen Weg selber laufen wollen. Nach dem Spaziergang kommt Nachbarsjunge Thomas noch kurz Abschied nehmen und dann kommen auch schon die neuen Besitzer von Lars. Sie haben einen langen Weg nach Hause, denn Lars wird in Zeeuws Vlaanderen wohnen, ganz im Süden von Holland. Als er zu Hause ist, bekomme ich sofort ein Foto von dem tapferen kleinen Kerl, wie er während einer Fahrtpause sein Mittagessen frisst.

En ook Lizzy (Luna) vertrekt

Luna in haar nieuwe thuis
Luna in haar nieuwe thuis

Lars is nauwelijks de deur uit en het volgende hondje word al opgehaald. Lizzy gaat naar Amersfoort verhuizen en haar nieuwe mensen gaan haar Luna noemen. Ze komen met z'n vieren en ik kan me al goed voorstellen hoe ze ontzettend zullen genieten van hun nieuwe huisgenot! Hier is al een foto van Luna in haar nieuwe huis.

Lars ist kaum aus der Tür als auch schon der nächste Hund abgeholt wird. Lizzy zieht um nach Amersfoort und ihre neuen Menschen werden sie Luna nennen. Sie kommen zu viert und ich mir schon gut vorstellen, wie sehr sie ihren neuen Hausgenossen geniessen werden! Hier ist schon ein Foto von Luna in ihrem neuen Haus.

Kommentar schreiben

Kommentare: 0