Lando heet nu Ivan

De naam Ivan heeft een mooie betekenis " a place to fully rest in or a place to take shelter" en zo gaat Lando vanaf nu heten. Hij gaat in Ijsselstein wonen vlak bij een meertje. Als echte Lagotto zal hij zeker vaak genoeg nat naar huis komen! Gisteren mocht Ivan helemaal alleen mee naar het postkantoor en heeft de medewerkers vertederd. 

Nu er nog maar vier pups in huis zijn mogen ze allemaal in de fietskaar mee op de ochtendwandeling. En dat bevalt heel goed! Ze rennen over een veld en zorgen met z'n vieren ervoor dat fietsers stoppen en kijken, dat koeien komen kijken en als ze moe worden gaan ze gewoon weer de kar in. Geen echte avonturen vandaag dus.

Der Name Ivan hat eine schöne Bedeutung: " a place to fully rest in or a place to take shelter"  und so soll Lando ab jetzt heissen. Er wird in Ijsselstein wohnen, in der Nähe von einem Teich. Als echter Lagotto wird er sicher oft genug nass nach Hause komen! Gestern durfte Ivan ganz allein mit zur Post und hat dort mit seinem weissen Stiefel die Mitarbeiter verzaubert.

Weil jetzt nur noch vier Welpen im Haus sind, dürfen sie morgens alle vier im Fahrradanhänger mit auf dem Spaziergang. Das gefällt sehr gut! Sie rennen über eine Wiese und sorgen dafür, dass Radfahrer anhalten und gucken, dass Kühe gucken kommen und wenn sie müde sind, gehen sie einfach wieder in den Anhänger. Heute also keine echten Abenteuer.

Kommentar schreiben

Kommentare: 0