Lena zieht aus

Zo leuk als de pups zijn, het word nu hoog tijd dat ze naar de nieuwe bazen toe gaan!  De kleine Lena gaat als eerste het huis uit en gaat vanaf nu in Eindhoven wonen. Ze mag dus als enige pup mee op de ochtendwandeling naar de eendjes van de kinderboerderij. Ze is onder de indruk van de drukte op het water maar als ze uiteindelijk probeert aan de zwaan te snuffelen breek ik het avontuur af en ga met haar naar huis. Op de weg komen we nog twee kleine meisjes tegen die haar het liefst in de poppenwagen mee naar huis zouden nemen!  Lena zal met haar charme zeker voor veel plezier in Eindhoven zorgen!

So schön es auch war mit den Welpen, es wird jetzt höchste Zeit dass sie zu ihren neuen Besitzern gehen. Die kleine Lena geht als erste aus dem Haus und wird ab jetzt in Endhoven wohnen. Sie darf als einziger Welpe mit auf dem Morgenspaziergang zum Kinderbauernhof und den Enten. Sie ist erst von dem Gewusel auf dem Wasser beeindruckt, aber als sie dann probiert, an dem Schwan zu schnüffeln, breche ich das Abenteuer ab und gehe mit ihr nach Hause. Auf dem Weg begegnen wir noch zwei kleinen Mädchen, die sie am liebsten in ihrem Puppenwagen mit nach Hause nehmen würden. Lena wird mit ihren Charme in Endhoven sicher für viel Freude sorgen!

Kommentar schreiben

Kommentare: 0