6 weken al weer / schon 6 Wochen alt

Jörg und Lizzy
Jörg und Lizzy

Deze week zijn ze al ingeënt - dat ging met maar twee piepjes van twee pups heel erg goed -  en helemaal nagekeken door de dierenarts. Ze wegen nu allemaal rond de 3 kg, ik vind ze al behoorlijk groot! We mogen nu voorzichtig buiten de eigen omgeving komen en vandaag hebben ze dus ook allemaal al in de auto gezeten en ik heb zelfs de motor al aangezet. Ze hebben verschillende honden in de eigen tuin gezien, een Kooiker, een Jack Russel, twee Lagotti, een Fauve de Bretagne en er zijn ook al kinderen van alle maaten geweest. Wij mensen lopen met de raarste hoeden door het huis en ik zal ook straks een donkere lange jas en een wandelstok uit de kast trekken. 

Diese Woche sind sie schon geimpft - das ging mit nur zwei piependen Welpen ziemlich gut - und vom Tierarzt untersucht. Sie wiegen alle rund 3 kg, ich finde sie schon ziemlich gross! Wir dürfen jetzt vorsichtig vom eigenen Gelände herunter und heute haben sie dann auch schon alle im Auto gesessen und ich habe sogar schon den Motor laufen lassen. Sie haben schon verschiedene Hunde im eigenen Garten gesehen, einen Kooiker, einen Jack Russel, zwei Lagotti, einen Fauve de Bretagne und wir hatten Besuch von Kindern in allen Grössen. Wir Menschen laufen mit den seltsamsten Kopfbedeckungen herum und bald werde ich einen langen dunklen Mantel und einen Spazierstock aus dem Schrank holen.

Kommentar schreiben

Kommentare: 1
  • #1

    Alexandra (Samstag, 09 Oktober 2010 21:26)

    *grins* Wie man sieht, habt ihr allesamt Spaß an der Rasselbande!!

    Liebe Grüße nach Vlaardingen,

    Alex & Co.