Twee weken - fotosessie

Nagels knippen
Nagels knippen

Ze zijn twee weken oud en behoorlijk gegroeid. Het geboortegewicht is verdriedubbeld, de oogjes zijn open en ze zijn behoorlijk beweglijk! Ze hebben een wormkuur achter de rug en we hebben voor het eerst de nagels geknipt, Lisa vond dat wel een goed idee. De komende week wordt spannend, er komt de eerste bijvoeding, de ogen en oren gaan ook echt functioneren, het lopen zal steeds beter gaan. 

Jetzt sind sie zwei Wochen alt und ordentlich gewachsen. Das Geburtsgewicht ist verdreifacht, die Augen sind geöffnet und sie sind ziemlich beweglich! Sie haben die erste Wurmkur hinter sich und wir haben zum ersten Mal die Nägel geschnitten, das fand Lisa eine gute Idee. Die kommende Woche wird spannend, sie bekommen die erste feste Nahrung, die Augen und Ohren werden auch echt funktionieren, sie können immer besser laufen. 

 

Kommentar schreiben

Kommentare: 1
 • #1

  Jeanne (Dienstag, 07 September 2010 17:30)

  Hoi Familie Ueckert.

  Lisa heeft het geweldig gedaan super.
  Geweldig die mooie 7 pups, ze zien er goed uit en zijn al goed aangekomen.
  Mooie foto's ziet er goed uit.
  Geniet ervan.

  Groetjes Jeanne