Werpkist verhuisd

De werpkist staat sinds vandaag op een andere plek waar de pups meer in het licht zitten en - heel belangrijk - ook een hek eromheen kan. Niet dat ze al lopen maar ze kukelen regelmatig uit de kist! Hoe ze het precies doen is mij niet duidelijk want ze doen het stiekem als niemand kijkt. Nu ligt er dus voor de kist een vetbed en er staat een hek eromheen zo dat niemand koud kan worden. De oogjes zijn al kleine spleetjes.

Die Wurfkiste steht jetzt an einer anderen Stelle im Wohnzimmer, so dass die Welpen mehr Licht bekommen und - sehr wichtig - auch ein Gitter um die Kiste herum steht. Nicht etwa weil die Welpen schon laufen, sondern weil sie regelmässig aus der Kiste herauspurzeln! Wie genau sie das machen ist mir nicht klaar, sie machen es heimlich wenn niemand guckt. Jedenfalls liegt jetzt ein Vetbed voor der Kiste und ein Gitter steht darum herum, so dass niemand kalt werden kan. Die Augen sind schon kleine Schlitze.  

Kommentar schreiben

Kommentare: 0