nu wordt het zwaarder

Lisa is nu meer dan 15kg zwaar en dat is te merken. Ze springt niet meer in de auto, ze wil geen trap meer lopen en aan het eind van de wandeling blijft ze maar gezellig aan de voet lopen. De bewegingen van de pups zijn al te zien doordat ze nog steeds weinig vacht heeft op de plek waar ze voor de echo werd geschoren. Ik meet regelmatig de temperatuur om een idee te krijgen wanneer het zover is. 

Lisa wiegt jetzt über 15kg und das merkt man. Sie springt nicht mehr ins Auto, will keine Treppen mehr laufen und gegen Ende eines Spaziergangs bleibt sie einfach neben mir. Für die Ultraschalluntersuchung wurde der Bauch teilweise geschoren und da sind jetzt die Welpenbewegungen durch die Bauchdecke gut zu sehen.  Ich messe regelmässig ihre Temperatur damit ich eine ungefähre Vorstellung davon bekomme, wann es soweit ist.

Kommentare: 4 (Diskussion geschlossen)
 • #1

  Bianca Idzinga (Dienstag, 17 August 2010 15:53)

  Hallo Kerstin, Geduld is een schone zaak zegt men, maar het lijkt me erg moeilijk niet constant naar haar te kijken.Inmiddels heb ik ook naar Lisa als pup gekeken op de website van de eigenaar van Ronja, ga je ook aan de wandel met een wagen vol geladen? Nu maar hopen dat Lisa zo vriendelijk is het overdag te laten gebeuren. Heel veel sterkte met deze laatste lootjes.
  groetjes
  Bianca Idzinga

 • #2

  Kerstin (Dienstag, 17 August 2010 21:13)

  Het is idd spannend en ik kan nauwelijks nog wachten. Maar gelukkig is er niets aan te doen en ze komen als ze komen!
  groetjes
  Kerstin

 • #3

  Conny en Sjoerd Ermerins (Mittwoch, 18 August 2010 15:59)

  Hallo Kerstin, op één foto kan je goed zien dat Lisa´s buik behóórlijk dik is. Ook wij wachten in spanning.
  groetjes, Conny & Sjoerd

 • #4

  Schindler, Peter u. Roswitha (Samstag, 21 August 2010 10:22)

  Hallo Kerstin,

  wir wünschen für Lisa´s Geburt alles Gute und sind schon ganz neugierig, wie viele Welpen es werden.

  Viele Grüße
  Peter u. Roswitha