voorbereiden en wachten

Lisa wordt steeds "luier". Ze blijft niet meer lang staan maar gaat snel en met uitgezakte buik zitten. Anders is ze heel beweglijk, nu kan ze gewoon zitten en kijken. Ze ligt veel te rusten en te slapen en laat heel graag haar buikje zien aan mensen die haar willen bewonderen. Regelmatig ligt ze in de werpkist, meestal als ik ernaast zit. Zaterdag begint de laatste week!

Lisa wird immer "fauler". Sie kann nicht mehr lange stehen sondern setzt sich schnell mit hängendem Bauch hin. Sonst ist sie sehr beweglich und läuft viel hin und her, jetzt kann sie einfach irgendwo sitzen und gucken. Sie braucht viel Ruhe und Schlaf, liegt auch regelmässig in der Wurfkiste wenn ich daneben sitze. Wenn Leute kommen, zeigt sie gerne ihren Bauch und lässt sich bewundern. Samstag beginnt die letzte Woche!

Kommentar schreiben

Kommentare: 1
 • #1

  Els en Cash (Sonntag, 15 August 2010 22:33)

  Ohh wat spannend, nog een weekje!! Ik zou ook gaan zitten met zo'n dik buikje.
  Heel veel succes bij de bevalling!!

  Groetjes, Cash en Els

  Ps we hebben weleens een wandeling gemaakt en koffie gedronken bij KC Delft, met nog een Lagotto teefje er bij (Noa)