Pups verwacht begin september 2018: Nest Sarko x Wiske

Illico Presto de la Forêt des hauts de Galgals: Sarko

Deze mooie jongen wordt Sarko genoemd, woont vlak bij Antwerpen en voelt zich helemaal thuis bij een gezin met een kleutertje. Sarko is een rustige en trouwe hond. Hij speelt en apporteert (natuurlijk!) graag. Hij  heeft de mooiste titels behaald op diverse shows, ook voor zijn prachtige lagotto-krullen. Maar het belangrijkste is toch zijn betrouwbare, zachte karakter. Hij is bij uitstek dé beste partner voor onze Wiske!

Sarko voor de dekking:

... en Sarko na de dekking:

Gijsje de Wollige Hond: Wiske

Wiske, vrolijk en nieuwsgierig, woont bij ons in Batenburg samen met onze (forse) kater de Britse Korthaar Jimi en in de tuin 5 kippen. Ze is lief, aanhankelijk en erreggg slim. Ze lijkt in haar doen en laten erg op Gina, maar ook ophaar Duitse vader Tappo, die ‘werkt’ als therapiehond. Wiske is nu twee-en-een-half jaar oud en kwam uit diverse shows uitstekend uit de bus. Net als Sarko is zij getest en vrij van allerlei voorkomende ziekten en afwijkingen. En: samen scoren zij een 0% inteeltcoëfficiënt.

 

De dracht

Bij de dekking was er nog net geen hittegolf en hebben ze ook nog lekker gespeeld. Maar na de dekking sprong Sarko toch maar even lekker de vijver in! Maandag de 30stejuli wordt een echo gemaakt en dan weten we zeker of Wiske  ‘opgenomen’ heeft. We kunnen haast niet wachten! Maar gezien haar gedrag denken we nu YES…..


Geïnteresseerd in een pup?

gonniehendriks10@gmail.com